Παλαιότερα Εργα

Πολιτεία, Βελισσαρίου 14, Σαπφούς 26

pol_bel_big.jpgpol_sapf_big.jpg

Δύο συγκροτήματα, αποτελούμενα το ένα από πέντε, το άλλο από τρεις πολυτελείς μεζονέτες σε ένα από τα πιο ήσυχα και προνομιακά λόγω θέας σημεία της Πολιτείας. Τα σπίτια είναι προσεκτικά σχεδιασμένα τόσο από άποψη λειτουργικότητας, ώστε να παρέχουν στους ενοίκους τη μέγιστη δυνατή εργονομία και εκμετάλλευση των χώρων, όσο και άποψη προσανατολισμού ώστε να προσφέρουν την εξαιρετική θέα καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας. Κάθε μεζονέτα είναι συνολικής επιφάνειας 360-440τμ, είναι διαιρεμένη σε 3 επίπεδα, διαθέτει 3 έως και 4 θέσεις στάθμευσης και πλούσιο ιδιωτικό κήπο.

Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 197 & Αναβρύτων & Μυκάλης

marouss2_big.jpgmaroussi1_big.jpg
Εμπορικό κτίριο Κτίριο γραφείων και καταστήματος στην μεγαλύτερη εμπορική αρτηρία του Μαρουσιού και μία από τις πιο φημισμένες λεωφόρους της Αθήνας. Τόσο το ισόγειο κατάστημα όσο και οι δύο όροφοι γραφείων είναι κατασκευασμένα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιχειρήσεων που στεγάζουν. Το κτίριο διαθέτει 29 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων σε δύο υπόγεια, άνετο χώρο στάθμευσης των πελατών του καταστήματος, καθώς και πλούσιο χώρο πρασίνου λόγω της οικολογικής πολιτικής της εταιρείας.

Κηφισιά, Λεβίδου 44

kif_levidou_big.jpg
Πολυκατοικία διαμερισμάτων κοντά στο πολιτιστικό κέντρο της Κηφισιάς

Κηφισιά, Φιλαδελφέως 30 & Πεντέλης 29

kif_filad_big.jpg
Συγκρότημα διαμερισμάτων στην καρδιά του Κεφαλαρίου της Κηφισιάς

Κηφισιά, Καραϊσκάκη 47

kif_karais_big.jpg
Πολυτελή διαμερίσματα στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.
Η αρχιτεκτονική εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον και την παράδοση

Κηφισιά, Τατοϊου 21

kif_tatoi_big.jpg
Αναπαλαίωση της εγκαταλελειμμένης έπαυλης της οικογένειας Τρικούπη. Σε μία γειτονιά της Κηφισιάς όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός νεοκλασσικών κτιρίων της αριστοκρατίας της Αθήνας του 19ου αιώνα βρίσκεται και η έπαυλη της οικογένειας Τρικούπη, μία από τις ωραιότερες και επιβλητικότερες. Το έργο συντελέστηκε ύστερα από επισταμένη μελέτη των λεπτομερειών και των κομψοτεχνημάτων που κοσμούσαν την έπαυλη ώστε να αποκτήσει την ίδια λάμψη που είχε τον 19ο αιώνα. Εργάστηκαν εξειδικευμένοι καλλιτέχνες και συνεργεία υπό την προσωπική επίβλεψη του πολιτικού μηχανικού Δημητρίου Α. Βασιλείου, ιδρυτή της εταιρείας, με γνώμονα τον σεβασμό στην αρχιτεκτονική της εποχής και στην λεπτομέρεια της εξωτερικής διακόσμησης. Το εσωτερικό του κτιρίου είναι των πλέον συγχρόνων προδιαγραφών.

Κηφισιά, Συγκρότημα Κοκκινάκη – Τατοϊου & Όθωνος

kif_kok_big.jpg
Επτά κτίρια κατοικιών στην αριστοκρατική περιοχή της Κηφισιάς, πλάι στον σταθμό του ηλεκτρικού.

Κηφισιά, Κανάρη 17 & 17Α

kif_kan_big.jpg
Συγκρότημα διαμερισμάτων και μίας μονοκατοικίας

Κηφισιά, Νυμφών 16

kif_nymf_big.jpg
Συγκρότημα διαμερισμάτων και μίας μονοκατοικίας – μεζονέτας.

Κηφισιά, Μπότσαρη 21&21Α

uc_kif_mpots_big.jpg
Δύο καλαίσθητα κτίρια διαμερισμάτων στην Κάτω Κηφισιά, 600μ από τον σταθμό του ηλεκτρικού. Βρίσκονται σε πράσινο οικιστικό περιβάλλον, ενώ τα ισόγεια διαμερίσματα διαθέτουν πλούσιους ιδιόχρηστους κήπους.